Transport i selidbe

1. TRANSPORT

UNO EXPRESS KURIR transport vrši kako u lokalu na teritoriji Jagodine, Ćuprije i Paraćina, tako i između gradova u celoj Srbiji.

U lokalu (Jagodina, Ćuprija, Paraćin) vršimo prevoz robe, nameštaja, bele tehnike, autelova i drugih pošiljaka, za fizička i pravna lica.

Cena transporta izvan navedenih gradova obračunava se prema broju pređenih kilometara. U svakom trenutku nas možete kontaktirati kako bismo pronašli najekonomičnije rešenje.

2. SELIDBE

UNO EXPRESS KURIR vrši prevoz stvari za potrebe selidbi u Jagodini, Ćupriji, Paraćinu, kao i međugradske selidbe, uz maksimalnu zaštitu Vaših stvari.

Selidba za mnoge od nas može biti stresna i zato je najbolje prepustiti selidbu profesionalcima. Naša vozila su pouzdana, čista i redovno održavana. Vaše stvari će sa nama biti sigurne, a sama selidba lakša i brža, bez stresa i komplikacija.

U svakom trenutku nas možete kontaktirati za sve informacije o ceni selidbe. Ukoliko naš operater zbog obima selidbe ne može proceniti cenu selidbe, izlazak na teren radi procene je besplatan.